MANİSA / ŞEHZADELER - Milli Birlik Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencileri Şehzadeler İlçesinde düzenlenen Şehrim Benim Evim yarışmasına katıldı. Öğrencilerimize ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Adnan DEMİR'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Manisa Merkez Grubunu başarıyla tamamlayan Bocce Yıldız Erkek ve Kız takımımız ,

İl finallerine gitme hakkı kazanmıştır.

Emeklerinden dolayı,

Beden Eğitimi öğretmenimiz Özgür Aytaç  Uluca ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı okulumuzda yapılan bir törenle kutlandı. Törende öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan yazılar ve şiirler okudu. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal marşı'nın kabulü programı okulumuzda yapılan bir törenle kutlandı. Törende öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan yazılar ve şiirler okudu. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Bir grup 8. Sınıf öğrencimiz ile birlikte Bülent KOŞMAZ FEN LİSESİ  ve GEDİZ ANADOLU  LİSESİ' ni ziyaret ettik. Ziyaretlerde, okullara giriş koşulları, okullardaki alanlar ve öğretim programları, mezun olduktan sonraki kazanımlar ile fiziki koşulları ve okullardaki aktiviteler hakkında bilgi aldık. Bizleri misafir eden başta okul yöneticilerimize ve tüm çalışanlara çok teşekkür ederiz.