MANİSA / ŞEHZADELER - Milli Birlik Ortaokulu

Milli Birlik Ortaokulu

Turgut Özal Mah 43 Sok. No71 Şehzadeler/MANİSA
Vizyon
Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, Çağdaş, demokratik ve lâik Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
09:00-12:10 ÖĞLE ARASI 13:10-15:30 BİTİŞ